Kezdetnek egy olcsó babakocsi

Mindenki fél, nincs ebben semmi furcsa. Én is félek, főleg, mióta megtudtam, hogy terhes vagyok. Félek, hogy jó anya leszek-e, hogy mindent meg tudok-e adni a kis krapeknek, amire szüksége van, de főleg attól félek, hogy hogyan fogom anyagilag fedezni az igényeit. Egy gyerek rengeteg pénzbe kerül.

Rájöttem, hogy ezzel nem csak riogatnak, ez tényleg így is van. A kiságya, a ruhák, a bútorok, a játékok, etetőszék, adamo hinta… és még sorolhatnám reggelig, de amitől a legjobban daráztam, az a babakocsi kérdés volt. Annyira szerettem volna neki venni egy igazán szuper járgányt, ami biztonságos, kényelmes és praktikus, emellett jól is néz ki, és nem kerül horror összegbe. Elsőre úgy tünt, ez egy lehetetlen küldetés, de aztán kiderült, hogy mégsem. Mint minden éppeszű ember, én is a neten kezdtem el először keresgélni, és hamar rá is bukkantam egy weboldalra, ahol rengeteg, az elképzelésemnek megfelelő, relatíve olcsó babakocsi fogadott.

Nem hittem volna, hogy ennyiből megúszom az egészet, ráadásul úgy, hogy a babakocsi, amit választottam, több funkciós, így több minden vásárlását is letudhattam, és ennek tükrében pedig igazán olcsónak titulálom a dolgot. Kicsit meg is hozta a kedvemet ez a sikerélmény a vásárláshoz. Nem állítom, hogy már nem félek, de egy pozitív élmény igen is ki tudja billenteni az embert az apátiából. Nagyon remélem, hogy a többi dologgal is ekkora nagy szerencsém lesz.