Szorongás és félelem a valótlan reklámoktól

Rengeteg ember küszködik enyhe mentális betegségektől, ide sorolhatóak a különböző szorongásos félelmek is.  Pszichológusok, ebbe a csoportba sorolják, a magasságtól, repüléstől, tömegtől való szorongást.  Különböző lelkiállapotokat sok minden befolyásolhatja, pillanatnyi behatás, vagy hosszantartó stressz helyzeten keresztül, egy hirtelen jött rossz élmény.  Mindenki maga dönti el, hogy szakemberhez fordul vagy önmaga próbálja megoldani, megoldást keresni a kialakult állapotára. Rengeteg önsegítő könyv és videó található már meg az interneten, ennek segítségével könnyebb kilábalni, a búskomor hangulatból és visszatérni a normális életbe és folytatni az életet, mindenféle gátlások, és félelmek nélkül.

Adódik a kérdés, mi történik extrém esetekben, hogyha valaki, nem átlagos dologtól szorong, mint mondjuk a bezártság, vagy egy tömött, levegőtlen közlekedési eszköz. Valaki idegrohamot kap, a villa látványától, egy – egy illattól, és de van olyan is, aki a hirdetésektől fél.

 

Pedig mint azt a kutatók is megerősítik, az internetes vásárlás a virágkorát éli, mindent el lehet adni, internetes hirdetésen keresztül. Attól függően, hogy mire keres rá az ember.
Mindenki tart természetesen attól, hogy amit vásárol az interneten keresztül az nem olyan lesz, mint a képeken van.

Erre én abszolút rácáfolnék, mert egy olyan oldalt és szolgáltatást találtam, mai a valódi, igazat képviseli. Gázpalackom kifogyó állapotát mutatta, és kocsi híján más alternatíva után kellett nézném, minthogy én magam kerekedjek útra. Kutakodtam mi lehetne a legjobb megoldás, fogadjak egy gázpalackét valakit fuvarosnak, kit kérjek meg, hogy vigyen el- hangoztak a fejemben a gondolatok.

Nem mellesleg a gázpalack ára sem volt mindegy, hogy mennyibe is volt kerülni. Mérlegeltem nézelődtem, hogy mi is legyen. Amikor rábukkantam egy remek hirdetésre, ahol a gázpalack eladó ár, jelige felbukkanása után, nagyon kedvező árat láttam.

Más helyeken a gázpalack eladó ár jóval magasabbra tendált, ezért is kerestem tovább. Emlékeztem, amikor utoljára cseréltem, annál az árnál jóval alacsonyabbért kaptam meg a kis gázpalackomat. Ami nem a legnagyobb gázpalack így az eladó ár sem lehet oly magas. A kis 11,5 kilogrammos –  ilyen kiszerelés egy háztartásban bőven elegendő, akár több hónapra is, attól függően, hogy mennyit fűz, illetve süt az ember.

Visszatérve, hogy miért is esett erre a cégre a választásom, hogy a gázpalack eladó ára, nagyon kedvező volt.  Valamint a kedvező árba bele is tartozott az, hogy a telephely 20 kilométeres vonzáskörzetébe az árba beletartozik a házhoz szállítás.

Felcsillantak a szemeim, mikor megnéztem, hogy a gázpalack telephely, milyen közel van hozzám. Mivel ebbe az akcióba illetve kedvezménybe éppen bele estem a lakhelyem miatt.  Szerintem mindenkinek megéri azt a szolgáltatást megvenni, ahol az eladó gázpalackhoz is jutányos áron jut az ember, mint egy másik szolgáltatónál. Másik az, hogy nem minden gázpalackcserélő telep nyújt extra szolgáltatást, hogy házhozszállítást vállal.

 

Ki is néztem interneten keresztül azt a gázpalackot, amit én is használok, ennek az eladó ára is igen kedvező volt. Fel is hívtam a telefonszámot, a hirdetés nyomán.  Ez a hirdetés bennem nem kellettet bennem semmilyen előítéletet, teljesen bizakodó voltam, hogy ez egy igen valós megbízható cég, akik ilyen kedvező árakkal dolgoznak.

Időpontot egyeztettünk a kiszállításra, nagyon kedvesen, alkalmazkodtak hozzám, ez az ő érdekük is, hisz ebből a szolgáltatás nyújtásból élnek.
Meg is érkeztek, nagyon kedvesen, segítőkészen, segítettek a cég emberei a gázpalackot felvinni a lakásba, ez is rettentő jól jött, nem nekem kellett a lépcsőn felvinnem nagy erőbefektetés nyomán egyedül a palackot.

Nagyon megnyugtató, hogy az a hirdetés, amit az interneten talál az ember, nagyon kedvező feltételekkel gázpalack eladó árára vonatkozóan, teljesen valós. A mai világban az is ritka, hogy amilyen időpontot lebeszélnek a vásárlókkal kiszállítás gyanánt a cégek, azt be is tartják, és pontosan oda is érkeznek, azzal a szállítmánnyal, amit megrendelt és valóban a vonzáskörzetes akció is megvalósult és tudtam élni a kiszállításnál.